Nieuws
Huissense Kermis 2024
  • DeBetuwe Huissen
  • Geen reacties

Kom ook het Vleiskeure op de Markt meevieren!

Gratis kermisgeld voor de kermis van aankomend weekend in Huissen? Ja, dat kan! Naast het kermisgeld zijn er ook mooie prijzen te winnen op donderdagavond 22 september op het Odeon op de Markt. Tijdens het alom bekende evenement ‘Vleiskeure’ met als muzikale noot de Slagwerkgroep van muziekvereniging de Volharding, staat er het Rad van Fortuin van de Huissense Ondernemersvereniging.

Aan de vooravond van de Huissense kermis wordt door de stichting Vrienden van Huissen steevast het evenement ‘Vleiskeure’ gehouden. De Ondernemersvereniging speelt hierop in door deze traditie en de kermis extra in het zonnetje te zetten. Met een speciale Rad van Fortuin-actie waarmee leuke prijzen te winnen zijn, die beschikbaar zijn gesteld door een aantal ondernemers. En er is drie keer kermisgeld te winnen in de vorm van een stapel kermisbonnen, beschikbaar gesteld door de kermisexploitanten.

Rad van Fortuin

Hoe maak je kans op deze mooie prijzen? In het centrum van Huissen lopen tussen 18.00 en 21.00 uur twee “Braadworsten’ rond die genummerde lootjes uitdelen. Ga met je lootje naar het feest op de Markt. In de pauzes van het concert van muziekvereniging de Volharding (19.00 – 21.00 uur) worden nummers getrokken. Heb jij het winnende lot en ben je aanwezig? Dan mag je een draai aan het Rad geven! Verder zijn deze avond veel winkels zijn tot 20.00 uur geopend. Het is meer dan de moeite waard om donderdag 26 september in het centrum van Huissen te zijn!

Kermismarkt

Op zondag 29 september is in het centrum de traditionele kermismarkt. Eerst -of daarna- naar de kermis op De Molenweide en dan heerlijk met de hele familie struinen langs de winkels en kraampjes. Geniet nog even van het vrije weekend, pak een terrasje en ga nog even fijn shoppen. Ondernemers laten alvast de collecties voor het komende herfst- en winterseizoen zien. Deze kermismarkt is zondag van 12.00 tot 17.00 uur en vanaf 13.00 uur hebben ook veel winkels hun deuren geopend.