Welkom
Over ons
Geschiedenis
Nieuws
Reserveren
Arrangementen
Buffet1
Buffet2
Buffet De Luxe
Hapjesbuffet
Stamppotbuffet
High Tea
Ontbijt-Brunch Buffet
Menukaart
Dinerkaart
Lunchkaart
Borrelkaart
Contact
Tabs
Hoofdgerechten
Nagerechten
Specialiteiten
Voorgerechten
Vleesspies van de Grill ± 400 gr
Rund | Varken | Kip
Entrecote ( Lendebiefstuk ) ± 25
Kruidenboter | Champignons | Pepersaus | Stroganoffsaus
Tournedos ( Biefstuk v/d Haas )
Kruidenboter | Champignons | Champignonroomsaus | Pepersaus | Stroganoffsaus
Betuws Stoofpotje
Gestoofd Rundvlees | Spekjes | Ui | Champignons
Varkenshaasje
Champignons | Champignonroomsaus | ‘De Betuwe’ (Saus met Paprika, Champignons en Ui)
Cordon Bleu
Zigeunerschnitzel
Schnitzel Champignonroomsaus
Wiener Schnitzel
Gegrilde Scampi
Knoflooksaus
Zalmfilet
Dille roomsaus
Gefileerde Zeetong
Gebakken in roomboter of Zuidvruchten
Vegetarische Hartige Taart
Koffie Cream met wat lekkers
Koffie Cream | Cappuccino | Espresso | Koffie Verkeerd | Latte Macchiato | Thee | Irisch | French | Spanish | Dom Coffee
Crème Brûlée
Roomijs | Slagroom
Tiramisu
Chocomousse
Slagroom
Bitterkoekjes Bavarois
Frambozensorbetijs
Slagroom
Warme Bosvruchten
Roomijs | Slagroom
Kaneelijs met Peer
Coupe ‘ De Betuwe ‘
Roomijs | Advocaat | Boerenjongens | Warme Chocosaus
Dame Blanche
Dranken
Koffie | Thee | Melk | Karnemelk | Jus d’Orange
Verse Salades
Huzarensalade | Griekse Salade (Feta, Paprika, Tomaat, Ui, Olijven) | Salade Caprese (Mozzarella, Tomaat, Olijven, Pijnboompitten)
Pannetje de Betuwe
Roergebakken Ossenhaas | Varkenshaas | Paprika |Ui | Champignon
Ribeye van de grill ( ± 300 gr.
Kruidenboter
Varkenshaasje Brie
Gesmolten Brie | Walnoten | Rucola
Surf & Turf
Ossenhaas| Scampi’s | Kruidenboter | Knoflooksaus
Vispotje
Mosselen | Garnalen | Zalm | Pangafilet | Vangst v/d Week
Lauwwarme Geitenkaassalade
Noten | Fruit | Pluksla
Vispalet van Gerookte Zalm, Fore
Noorse Garnalen | Hollandse Garnalen
Salade van Noorse Garnalen &
Vitello Tonato
Gebraden Kalfsvlees | Pluksla | Tonijnmayonaise
Carpaccio van Tonijn
Sojasaus | Wasabi Creme | Sesam | Noorse Garnalen
Proeverij van Voorgerechten
Carpaccio | Gerookte Zalm | Klein Kopje Soep
Vegetarische Quiche
Gegrilde Scampi
Knoflooksaus | Pluksla
Gebakken Mosselen
Knoflooksaus
Gegrilde Champignons
Spekjes | Gegratineerde Kaas
Carpaccio van Ossenhaas
Pesto | Parmezaan | Tomaat
Serranoham Meloen
Kipcocktail
Fruit | Kerriesaus
Hollandse Garnalencocktail
Cocktailsaus | IJsbergsla
Gerookte Zalm & Garnalen Sa
Rode Ui | Kappertjes | Cocktailsaus
Salade Nicoise
Tonijn | Pluksla | Olijf |Ui | Ei
Huzarenschelpje
Ham | Ei
Heldere Bouillonsoep van de Dag
Luxe Gebonden Soep van de Dag
Gegratineerde Uiensoep
Tomatensoep
Stokbrood Kruidenboter
Kruidenboter en/of Tapenade