Welkom
Over ons
Geschiedenis
Nieuws
Reserveren
Arrangementen
Buffet1
Buffet2
Buffet De Luxe
Hapjesbuffet
Stamppotbuffet
High Tea
Ontbijt-Brunch Buffet
Menukaart
Dinerkaart
Lunchkaart
Borrelkaart
Contact
Tabs
Hoofdgerechten
Nagerechten
Specialiteiten
Voorgerechten
Pannentje Camembert
Paprika | Stokbrood |
Groenten Quiche
Gevuld met Seizoensgroenten
Vleesspies van de Grill ± 400 gr
Rund | Varken | Kip | Paprika | Ui | Spek
Tournedos ( Biefstuk v/d Haas )
Kruidenboter | Gebakken Champignons | Champignonroomsaus | Pepersaus | Stroganoffsaus
Betuws Stoofpotje
Gestoofd Rundvlees | Spekjes | Ui | Champignons
Varkenshaasje
Champignons | Champignonroomsaus | ‘De Betuwe’ (Saus met Paprika, Champignons en Ui)
Cordon Bleu
Wiener Schnitzel
Champignonroomsaus | Zigeunersaus | Pepersaus
Gegrilde Scampi
Knoflooksaus
Zalmfilet
Dille roomsaus
Gefileerde Zeetong
Gebakken in roomboter of Zuidvruchten
Speciale Koffie’s
Irish | French | Spanish | Dutch | Italian | Dom | Frangelico
Koffie met wat lekkers
Koffie Cream | Cappuccino | Espresso | Koffie Verkeerd | Latte Macchiato | Thee | Chai Latte
Crème Brûlée
Roomijs | Slagroom
Tiramisu
Chocomousse
Slagroom
Bitterkoekjes Bavarois
Frambozensorbetijs
Slagroom
Warme Bosvruchten
Roomijs | Slagroom
Kaneelijs met Peer
Coupe ‘ De Betuwe ‘
Roomijs | Advocaat | Boerenjongens | Warme Chocosaus
Dame Blanche
Ribeye van de grill ( ± 300 gr.
Kruidenboter
Varkenshaasje Brie
Gesmolten Brie | Walnoten | Rucola
Surf & Turf
Ossenhaas| Scampi’s | Kruidenboter | Knoflooksaus
Vispotje
Mosselen | Garnalen | Zalm | Pangafilet | Vangst v/d Week
Lauwwarme Geitenkaassalade
Noten | Fruit | Pluksla
Vispalet
Gerookte Zalm | Forel | Paling Noorse Garnalen of Hollandse Garnalen
Garnalen & Zalm Salade
Gerookte Zalm | Garnalen | Dille Dressing | Cocktailsaus
Vitello Tonato
Gebraden Kalfsvlees | Pluksla | Tonijnmayonaise
Carpaccio van Tonijn
Sojasaus | Wasabi Creme | Sesam | Noorse Garnalen
Proeverij van Voorgerechten
Carpaccio | Gerookte Zalm | Luxe Soep
Stokbrood TRIO
Kruidenboter | Tapenade | Knoflooksaus
Gegrilde Scampi
Knoflooksaus | Pluksla
Gebakken Mosselen
Boter Café de Paris | Knoflooksaus
Gegratineerde Champignons
Boter Café de Paris | Spekjes | Gegratineerde Kaas
Carpaccio van Ossenhaas
Truffelmayonaise | Pesto | Parmezaan | Tomaat
Serranoham Meloen
Kipcocktail
Fruit | Kerriesaus
Hollandse Garnalencocktail
Cocktailsaus | IJsbergsla
Gerookte Zalm & Garnalen Sa
Rode Ui | Kappertjes | Cocktailsaus
Salade Nicoise
Tonijn | Pluksla | Olijf |Ui | Ei
Huzarenschelpje
Ham | Ei | Rijkelijk Gegarneerd
Heldere Bouillonsoep van de Dag
Wisselend per seizoen
Luxe Gebonden Soep van de Dag
Wisselend per Seizoen
Gegratineerde Uiensoep
Tomatensoep
Stokbrood Kruidenboter
Kruidenboter en/of Tapenade